​Nina Persson klar för Fyrverkerikonserten i Dalhalla 2015

Nina Persson klar för Fyrverkerikonserten i Dalhalla 2015!

Onsdag den 3 december släpps biljetterna till 2015 års Fyrverkerikonsert i Dalhalla som äger rum den 5 september. Vi har nöjet att presentera Nina Persson (Cardigans) som en av de medverkande artisterna.


Nina Persson är tveklöst en av Sveriges allra främsta popstjärnor. Hon släppte sinförsta singel med The Cardigans för nära 20 år sedan. En singel som följdes upp av sex album med vilka hon och bandet erövrade hela världen. Hon har släppt musik under namnet A Camp och varit inblandad i flertalet samarbeten och hyllningsprojekt med några av Sveriges och världens allra mest välrenommerade musiker. Debutalbumet ”Animal Heart” släpptes 2014, som skrivits och spelats in i Ninas nuvarande hemstad New York.

Fyrverkerimästare, Eje Berglund står sedvanligt för ett grandiost avfyrande och DalaSinfoniettan, Dalarnas egen orkester under ledning av dirigent, Jonas Nydesjö.
Fler artister och övriga medverkande meddelas senare.

Biljetter finns tillgängliga den 3/12 kl. 10.00 på dalhalla.se samt hos lokala ombud.