Laddstolpe för elbil till ditt företag

tvq1i2gsfi2csmfaqikw

Elbilar blir vanligare på vägarna och alltfler efterfrågar möjlighet att ladda sin elbil. Nu erbjuder vi ert företag att köpa den läckra kurbitsmålade laddstolpen från Elbil Dalarna så att era kunder och personal får bättre möjlighet att köra elbil.

Laddstolpen finns i två modeller, basmodellen kan ofta kan ersätta en befintlig motorvärmarstolpe. Och så finns semisnabbladdaren som laddar upp till 10 gånger snabbare än ett vanligt hushållsuttag.

Basmodellen laddar med 3,7 kW per uttag vilket ger ca 1,5-2 mils körning per timme laddning. Basmodellen är enkel att installera och passar perfekt för platser där man stannar länge, till exempel arbetsplats, skidbacke eller hotell.

Semisnabbladdaren kan ladda med upp till 22 kW vilket ger 10-12 mils körning per timme laddning, det är nästan 10 gånger snabbare än ett vanligt hushållsuttag. Med semisnabbladdaren kan elbilar med större batterier, till exempel Tesla model S 85 kWh, ladda fullt på ca 5 timmar.