Orsa Sportbilsfestival 27 juni

Den 27 och 28 juni, besöker Sveriges sportbilar Orsa. Det är den vackraste tiden på året i Dalarna och vi kan njuta av sportbilar i alla dess former och färger!

På Orsa sportbilsfestival träffas bilentusiaster, klubbar och företag och eventet bjuder på bilutställning, meet, mässa, provkörning och medåking. Allt blandat tillsammans med god mat, underhållning och happenings.

På lördagen erbjuds provkörningar av nya sportiga bilar, medåkning i extrema sportbilar, utställning med sportbilsklubbar och självklart tar du med din egen sportbil och ställer ut den!

Unika sportbilar, var och en på sitt sätt, är inbjudna! Kom om titta på exempelvis en BMW i8, den framtida elsportbilen, och se när en svenskbyggd Ferrari F1-bil från 1960 kör på flygrakan!

Massor av sportbilstillbehör på mässområdet och aktiviteter som passar till sportbilsentusiaster. Funderar du på att bli sportbilsägare så kan du få svar på alla dina frågor under dagen!

Träffa auto motor & sports redaktion och kända sportbilsteam – passa på att fråga dem om deras upplevelser!

På lördagskvällen erbjuds två evenemang. Båda sker på samma plats, Udden Orsa Camping. Vi får vara med om en helt vanlig sommarkväll fylld med musik i Orsa!
– Allsång med Kalle Moraeus med gäster Som Lisa Miskovski och Willy Björkman Start kl: 19.30 – 21.00
– Rock på Udden Brian Marston Band med legendariska bandmedlemmar från Shanes, Skifs & Blåblus, Little Gerhard, Jerry Williams band. Startar kl 21.00 på Orsa Bowling och McGregors Sportbar, Udden i Orsa. Restaurang med trevlig pubkänsla, brett ölsortiment och sportbarsmeny. Kombinera musik, god mat, trevligt umgänge och bowling.