Preem Falun framröstad till Årets station!

on

dmhgsbyazlkvbflff3vi

På bilden: Britt-Marie Ericson tar emot priset för årets station av Svensk Bensinhandels VD Robert Dimmlich.

Svensk Bensinhandel delar ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Preem Falun. 

– Det känns helt magiskt. Vi är så otroligt tacksamma och glada för detta pris, säger Britt-Marie Ericson som driver stationen.

Det är för elfte året i rad som Svensk Bensinhandel delar ut priset. I hård konkurrens, det finns cirka 1 500 bensinstationer i Sverige, kammade stationen i Falun hem priset före konkurrenterna. Efter några tuffa år har Britt-Marie och hennes personal nu vänt trenden för stationen och framgången beror bland annat på att stationen har satsat på servicen.

– Kombinationen av att ge bra service och att det ska gå snabbt är väldigt viktig idag. Jag tror att vi lyckats bra med den kombinationen, samtidigt som vi har de produkter och tjänster som kunderna efterfrågar. Kunder kommer gärna tillbaka till oss och talar ofta om att de tycker det är så trevlig att handla av oss. En nyckel till framgång är att få med hela personalen. Alla måste trivas på jobbet för att kunna göra ett bra jobb, säger Britt-Marie Ericson.

Priset delades ut med följande motivering:
”Britt-Marie Ericson, som driver Preem Jungfrurondellen i Falun, ger hundratals kunder excellent service varje dag. Genom idogt arbete och gott entreprenörskap har Britt-Marie drivit sin servicestation föredömligt och med god lönsamhet. Varje kund är en välkommen gäst hos Preem Jungfrurondellen och genom att kombinera styrkan i en kedjas centrala koncept med lokala inslag har Årets station skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”

Här finns mer information om Svensk Bensinhandels pris:
http://www.svenskbensinhandel.se/sveriges-basta-station-finns-i-falun-jungfrurondellens-service-ab-preem/